Vanhaa ja tapahtunutta

Vuoden Ammattikosmetiikka-asiakas

 

Suomen Ammattikosmetiikkan Tukkukauppiaat ovat kymmenen vuoden ajan vuosittain palkinneet kunniamaininnalla vuoden ammattikosmetiikka asiakas, yhden tavallisesti julkisuuden henkilön, joka on toiminnallaan vienyt eteenpäin ammattikosmetiikka asiaa.

Kriteereinä valinnalle ovat olleet hyvä ja positiivinen julkisuus kuva, huoliteltu ulkonäkö ja tieto siitä että kyseessä oleva henkilö joko käyttää ammattikosmetiikkaa, ammattikosmetiikka ammattilaisten / kosmetologien palveluita.

Kukin valituksi tullut henkilö on omalta osaltaan positiivisesti omalla esimerkillään vienyt eteenpäin suomalaisten ammattikosmetiikka ja kauneuden hoito alan ammattilaisten arvostusta.

 

Suomen Ammattikosmetiikan Tukkukauppiaat (SAT ry)
edistää ammattikosmetiikan tunnettuutta ja kysyntää Suomessa. Ammattikosmetiikka on kokonaisvaltainen käsite, jossa yhdistyvät kosmetologin asiantuntemus ja ammattituotteet.

Ammattikosmetiikkaa käytetään ja myydään vain korkealaatuisissa, rekisteröidyissä yrityksissä, joiden henkilökunta on saanut perusteellisen koulutuksen hoitoihin ja niissä käytettäviin tuotteisiin.