Suomen Ammattikosmetiikan Tukkukauppiaat Ry

SATlogopien (1)

Suomen Ammattikosmetiikan Tukkukauppiaat ry edustaa niitä kosmetiikan maahantuojia, joiden markkinoimat kosmetiikkatuotteet tulevat markkinoille kosmetologien tai muiden kauneudenhoitoalan ammattilaisten kautta.

Ihonhoitotuotteet ovat sellaisia, joiden valikoimassa on sekä myyntiin että hoitoihin tarkoitettuja tuotteita ja niitä myydään kauneushoitoloissa alan ammattilaisen toimesta. Lisäksi ammattikosmetiikka-termin alle mahtuvat kynsimaailman ammattilaiset ja ammattitarvikkeiden tavarantoimittajat. SAT ry:n hallitus edustaa tällä kaudella kaikkia kolmea ryhmää.

Etusijalla sinunkin etusi

Yksin yrittäminen on raskasta, mutta ei hätää – joukossamme et ole yksin. Maksamalla jäsenmaksun saat etuja, jotka palvelevat sinua heti!

Työskentelemme voimakkaasti eriviranomasten kanssa yhteystyössä edistääksemme ammattikosmetiikka asiaa. Työskentelemme vastaan harmaata taloutta ja edistääksemme ammattilaisuuden arvostusta.

1. Luotettava Kauneus

• Sat ry:n jäsenyritykset ja heidän asiakasyrityksensä saavat alennuksen Luotettavan Kauneuden sertifioinnista. Katso lisätietoja Luotettava Kauneus-sivulta. Read More…

2. Kosmetologit

• Jäsenyritysten ammattikosmetiikka hoitola asiakkaat voivat hakeutua ns,  diplomihoitoloiksi. Hoitolat osoittavat hakemukset Sat ry hallitukselle, joka myöntää nimitykset.
• Asiakkaasi saavat oikeuden käyttää ammattikosmetiikasta kertovaa tuotemerkkiä, josta he voivat tuntea ammattiylpeyttä
• Valtuutus ammattikosmetiikkahoitolaksi kohottaa asiakkaasi imagoa ja mahdollistaa myynnin lisäyksen

3. Oma lehmä, oma oja

• Tutustut kilpailijoihisi ja luot kaikkia osapuolia hyödyttäviä suhteita
• Jäsenenä kuulut sisäpiiriin, joka saa täsmällistä tietoa ensimmäisenä
• Jäsenten mielipide painaa päätöksiä tehtäessä
• Yhdistys järjestää jäsenille tilaisuuksia ajankohtaisista tapahtumista esim. koulutuksia/ infotilaisuuksia lainsäädännön muutoksista. Sekä tietysti verkotumistilaisuuksia.

4. Alennusta messuosastosta I love me – messuilla

• Suomen Messut myöntää Sat ry jäsenille alennuksen messuosastoista.

Tule mukaan edistämään ammattikosmetiikan kysyntää ja tunnettuutta

Liity joukkoomme

Rekisteröi yrityksesi Suomen Ammattikosmetiikan Tukkukauppiaiden yhdistykseen. Yhdistämällä voimavaramme voimme edistää ammattikosmetiikan ja ammattihoitojen kysyntää ja tunnettuutta Suomessa, varmistaa palvelujen laatu ja ammattimaisuus sekä parantaa ammattilaisten asema Suomen markkinoilla. Siitä hyötyvät kaikki; maahantuojat, tukkukauppiaat, ammattiasiakkaat ja kuluttajat.

Yhdessä olemme vahvempia!

Ystävällisin terveisin,

SAT ry:n hallitus