Luotettava Kauneus

Luotettava Kauneus Oy on sertifiointiyritys.

Luotettava Kauneus Oy sertifioi kaikenkokoisia kauneudenhoitoalan yrityksiä sekä tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluja. Yritys on perustettu kesäkuussa 2012.
Teemme yhteistyötä Suomen Hiusyrittäjät ry:n, Palvelualojen ammattiliitton (PAM) sekä Suomen Cidesco ry:n kanssa.

Työ- ja elinkeinoministeriön harmaantalouden torjunta työryhmä pitää  Luotettava kauneus -vaatimuksia kannatettavana alojen omavalvontakeinona.

Sertifiointi on tarkoitettu kaikille  yrityksille, jotka haluavat profiloitua LUOTETTAVAKSI. Se osoittaa kuluttajalle, että tämä yritys toimii yhteisten pelisääntöjen mukaan ja yhteiskuntavelvoitteita noudattaen. Sertifioinnin tarkoitus on myös lisätä läpinäkyvyyttä ja antaa näin enemmän pelitilaa rehellisille yrittäjille sekä perustella asiakkaalle hinnoittelua. Se on tehty yhteistyössä alan ammattilaisten, viranomaisten sekä www.tilaajavastuu.fi -rekisteripalvelun kanssa.
Sertifiointikriteerit hyväksyy arviointilautakunta  ja näin taataan sertifioinnille puolueettomuus. Arviointilautakunta koostuu kampaamoalan eri tahojen edustajista, kuten suomen Hiusyrittäjät ja PAM

Kosmetologien Asiantuntijatyöryhmä  ehdottaa Arviointilautakunnalle alakohtaiset sertifiointikriteerit. Sertifiointikriteereiden ajantasaisuus ja  merkityksellisyys kosmetologeille taataan tämän Asiantuntijaryhmän kautta

Tavoitteemme on ilmiantaa Rehellisiä yrityksiä kuluttajalle – Jotta tiedät mistä maksat